De tussenstand na 3 maanden personal trainingTussenstand na 3 maanden personal training

Ik gaf het in mijn eerste update al aan; ik ben geen fitgirl. Nooit geweest, ga ik ook nooit worden. En toch… geloof het of niet maar ik begin langzaamaan lol te krijgen in het twee keer in de week sporten. Want ja. Ik ga nog steeds. Ik had me voorgenomen het tot het einde van het jaar vol te houden en dat is, op 2 of 3 keer af moeten zeggen in verband met werk, ook echt gelukt. Applausje voor mezelf!

Dat applaus mag ook voor het feit dat ik ook in 2020 twee keer in de week me in het zweet blijf werken, afgebeuld ga worden én daarvoor betaal. Hahaha. Maar laten we wel wezen, ik heb het ook echt nodig. Zowel die stok achter de deur, als het sporten.

De resultaten

Maar wat wel echt súper fijn is om te merken is dat ik ook echt vooruitgang boek! Mijn vetpercentage is inmiddels – 3% en mijn spierkracht juist +3,kg ook is het vet rondom mijn organen -2. Echt super blij mee! 

Kortom, ja het is een investering, ja het kost tijd, ja het is niet altijd leuk om om 7.30u jezelf in het donker er naar toe te slepen. Maar de resultaten zijn er naar. Hopelijk kan ik het in het nieuwe jaar combineren met ook nog beter letten op mijn voeding voor nog wat meer resultaat. Maar vooralsnog ben ik hier al echt súper blij mee. Thanks Mike & Dennis voor jullie begeleiding hierin.

Gepubliceerd op 19 december 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.