Borreltijd van Susan AretzExcited is nog te zachtjes uitgedrukt voor hoe ongelofelijk happy ik ben dat ik jullie vandaag de cover van mijn nieuwste boek kan laten zien. Niet alleen de cover, maar ook de titel – Borreltijd!

Want vanaf half september is het zover, dan ligt het boek in de winkel. Maar wat kun je precies verwachten? Ik vertel het je!

Borreltijd COVER def.jpg

Borreltijd van Susan Aretz

Dit is ‘m dan, de cover van Borreltijd. Ik ben er niet te beschrijven happy mee en het geeft zo’n mooie eerste indruk van wat je in het boek kunt vinden. Te gekke borrelhapjes, 70 (!) recepten en ook nog eens cocktail- en mocktailrecepten om erbij te maken.

Met dank aan Alexandra, die voor de 3e keer de styling van mijn boek deed en aan fotograaf Mitchell van Voorbergen voor alle fotografie. Ook dit keer doet Linda Sier de vormgeving. Een dream team om mee samen te werken en hoe fijn dat Nieuw Amsterdam ook dit boek weer uitgeeft.

Borreltijd_folder Nieuw Amsterdam.jpg

Recepten in Borreltijd

Hierboven zie je een kleine sneakpeek van wat je aan hapjes in het boek kunt verwachten. Hoe tof is de fotografie geworden? Alles klopt. Zo, zó blij mee! En wat kun je aan recepten verwachten? Die zijn echt super divers.

Het boek is ingedeeld in 12 thema’s, maar alle hapjes zijn ook los te maken. En die variëren van een Watermeloenbite met olijven, tot crostini met tomaat en ansjovis. Maar ook je next level broodje brie. Kaaskoekjes, maar dan zelfgemaakt. Ik ga je ook laten zien hoe je thuis je eigen borrelworst kunt maken.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de Bao Buns met Korean Beef die erin staan, de gravad lax, de hartige madeleines van Janny van der Heijden (hallo bonusrecepten!) en de rest van alle funky hapjes. Kortom, er is echt voor ieder wat wils. En de gemene deler? Alle hapjes zijn even verrassend en lekker!

Bestel nu Borreltijd en heb ‘m als eerste in huis!

Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal het boek gaan kopen, want dat is uiteindelijk de reden dat je een boek maakt. En koop je  ‘m niet voor jezelf, dan is het ook een te gek cadeau om (de komende feestdagen) te geven en voor € 20,99 volgens mij ook nog eens heel betaalbaar.

Het boek is inmiddels in pre-order al te bestellen. Dat betekent dat als je ‘m nu reserveert/bestelt, je ‘m als eerste in huis hebt! Bestellen kan hier

Verkoopinformatie

Borreltijd – Susan Aretz, uitgegeven door Nieuw Amsterdam, 144 pagina’s € 20,99  Vanaf 17 september in de boekhandel en online te koop


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
1 juni 2020
 
De laatste Corona update

Het virus blijft voorlopig nog wel even onderdeel van ons leven, dus gaan we weer overschakelen naar gewone updates. Het is dan ook tijd om deze speciale Corona updates af te ronden.
1 juni 2020
 
Podcast over de overgang met Susan Aretz

Openhartig over de overgang in de EO podcast 'het kan je buurman zijn' met Zegert van der Linde en Martine ten Klooster
30 mei 2020
 
Een pakket vol lekkers van Nairn’s

Ik mag twee mensen blij maken met een pakket heerlijke koekjes en crackertjes van Nairn's
27 mei 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie I

Terug van weggeweest; een overzicht van toffe nieuwe merken en producten. In deze eerste editie toffe ijsjes, zelf cocosballen bakken of koop je je kinderkoekjes liever kant & klaar.
25 mei 2020
 
GESLOTEN – Win een maand Oot granola

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Maar hou de site ook de komende dagen weer goed in de gaten...
22 mei 2020
Susan Aretz Wat eten we Net 5
 
Onze 10e week thuis – Corona update

Ik heb even getwijfeld of ik deze Corona updates wel moet blijven schrijven, maar het blijft een bijzondere tijd. En dat het een bijzondere week was is zeker.