Borreltijd van Susan AretzExcited is nog te zachtjes uitgedrukt voor hoe ongelofelijk happy ik ben dat ik jullie vandaag de cover van mijn nieuwste boek kan laten zien. Niet alleen de cover, maar ook de titel – Borreltijd!

Want vanaf half september is het zover, dan ligt het boek in de winkel. Maar wat kun je precies verwachten? Ik vertel het je!

Borreltijd COVER def.jpg

Borreltijd van Susan Aretz

Dit is ‘m dan, de cover van Borreltijd. Ik ben er niet te beschrijven happy mee en het geeft zo’n mooie eerste indruk van wat je in het boek kunt vinden. Te gekke borrelhapjes, 70 (!) recepten en ook nog eens cocktail- en mocktailrecepten om erbij te maken.

Met dank aan Alexandra, die voor de 3e keer de styling van mijn boek deed en aan fotograaf Mitchell van Voorbergen voor alle fotografie. Ook dit keer doet Linda Sier de vormgeving. Een dream team om mee samen te werken en hoe fijn dat Nieuw Amsterdam ook dit boek weer uitgeeft.

Borreltijd_folder Nieuw Amsterdam.jpg

Recepten in Borreltijd

Hierboven zie je een kleine sneakpeek van wat je aan hapjes in het boek kunt verwachten. Hoe tof is de fotografie geworden? Alles klopt. Zo, zó blij mee! En wat kun je aan recepten verwachten? Die zijn echt super divers.

Het boek is ingedeeld in 12 thema’s, maar alle hapjes zijn ook los te maken. En die variëren van een Watermeloenbite met olijven, tot crostini met tomaat en ansjovis. Maar ook je next level broodje brie. Kaaskoekjes, maar dan zelfgemaakt. Ik ga je ook laten zien hoe je thuis je eigen borrelworst kunt maken.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de Bao Buns met Korean Beef die erin staan, de gravad lax, de hartige madeleines van Janny van der Heijden (hallo bonusrecepten!) en de rest van alle funky hapjes. Kortom, er is echt voor ieder wat wils. En de gemene deler? Alle hapjes zijn even verrassend en lekker!

Bestel nu Borreltijd en heb ‘m als eerste in huis!

Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal het boek gaan kopen, want dat is uiteindelijk de reden dat je een boek maakt. En koop je  ‘m niet voor jezelf, dan is het ook een te gek cadeau om (de komende feestdagen) te geven en voor € 20,99 volgens mij ook nog eens heel betaalbaar.

Het boek is inmiddels in pre-order al te bestellen. Dat betekent dat als je ‘m nu reserveert/bestelt, je ‘m als eerste in huis hebt! Bestellen kan hier

Verkoopinformatie

Borreltijd – Susan Aretz, uitgegeven door Nieuw Amsterdam, 144 pagina’s € 20,99  Vanaf 17 september in de boekhandel en online te koop

Gepubliceerd op 11 juni 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.