Gelukkig hebben we de foto’s nog!Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De officiële presentatie van mijn tweede boek, Wat lunchen we vandaag? Altijd een spannend moment en zo’n mijlpaal waar je wéken naar toe leeft. Het is niet alleen een feestje om het boek te vieren, het is ook het moment dat het boek officieel in de winkels ligt en jullie er mee aan de slag kunnen.

Extra leuk was het dat, naast familie & vrienden, er heel veel collega’s waren en ik het eerste exemplaar van mijn boek mocht overhandigen aan een heel bijzonder persoon, mijn Leidse culi-verwant Jochem Myjer. En die nam het boek op zijn eigen, onevenaarbare manier in ontvangst!

JochemenSusan_WLWVboekpresentatie.jpg

Jochem Myjer neemt eerste exemplaar Wat lunchen we vandaag? in ontvangst

Onwijs trots ben ik er op dat Jochem de moeite heeft genomen in zijn drukke tourschema om dit te doen, het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek. Echt super bijzonder. De hele speech van mij én die van Jochem, zoals alleen hij dat kan, kun je hier bekijken. Ik geniet nog even na van dit bijzondere moment!

JochemenSusan_WLWV.jpg

Maar er was ook de lieve toespraak (zie het begin van dit filmpje) van mijn hoofdredacteur van Nieuw Amsterdam, Willemijn Visser. Laten we zorgen dat dit boek zó’n succes wordt dat ik samen met haar nog een keer een boek vanaf het begin kan maken, want dat lijkt me een nog groter feest dan het nu al was!

boek_WLWV

En dan waren er nog alle lieve collega’s, vrienden, mijn ouders, schoonouders en pers. Zo tof dat iedereen de moeite nam om te komen en dit samen met mij te vieren. Een kleine foto impressie zie je hieronder.

oudersenSusan_WLWV
Met mijn ouders

RinzeenSusan_WLWV
Met Rinze Vegelien, al zijn foto’s zie je terug in het boek!

ElsbethenSusan_WLWV
Met Elsbeth, van de Club van Relaxte moeders

HiddeenSusan_WLWV
Met goede vriend Hidde de Brabander

MathijsenSusan_WLWV
Met lieve Mathijs Vrieze, die je binnenkort terugziet op Smulpaapje (net als Hidde trouwens) in In de Keuken met…

En nog veel meer lieve mensen waren er, die niet allemaal op de foto staan maar zonder wie het niet zo’n geweldig feestje was geweest. Het was oprecht een onvergetelijke middag… Dank je wel Arjen Poort voor alle geweldige foto’s!

liefs,

Susan

Gepubliceerd op 12 september 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!