Gelukkig hebben we de foto’s nog!Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De officiële presentatie van mijn tweede boek, Wat lunchen we vandaag? Altijd een spannend moment en zo’n mijlpaal waar je wéken naar toe leeft. Het is niet alleen een feestje om het boek te vieren, het is ook het moment dat het boek officieel in de winkels ligt en jullie er mee aan de slag kunnen.

Extra leuk was het dat, naast familie & vrienden, er heel veel collega’s waren en ik het eerste exemplaar van mijn boek mocht overhandigen aan een heel bijzonder persoon, mijn Leidse culi-verwant Jochem Myjer. En die nam het boek op zijn eigen, onevenaarbare manier in ontvangst!

JochemenSusan_WLWVboekpresentatie.jpg

Jochem Myjer neemt eerste exemplaar Wat lunchen we vandaag? in ontvangst

Onwijs trots ben ik er op dat Jochem de moeite heeft genomen in zijn drukke tourschema om dit te doen, het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek. Echt super bijzonder. De hele speech van mij én die van Jochem, zoals alleen hij dat kan, kun je hier bekijken. Ik geniet nog even na van dit bijzondere moment!

JochemenSusan_WLWV.jpg

Maar er was ook de lieve toespraak (zie het begin van dit filmpje) van mijn hoofdredacteur van Nieuw Amsterdam, Willemijn Visser. Laten we zorgen dat dit boek zó’n succes wordt dat ik samen met haar nog een keer een boek vanaf het begin kan maken, want dat lijkt me een nog groter feest dan het nu al was!

boek_WLWV

En dan waren er nog alle lieve collega’s, vrienden, mijn ouders, schoonouders en pers. Zo tof dat iedereen de moeite nam om te komen en dit samen met mij te vieren. Een kleine foto impressie zie je hieronder.

oudersenSusan_WLWV
Met mijn ouders

RinzeenSusan_WLWV
Met Rinze Vegelien, al zijn foto’s zie je terug in het boek!

ElsbethenSusan_WLWV
Met Elsbeth, van de Club van Relaxte moeders

HiddeenSusan_WLWV
Met goede vriend Hidde de Brabander

MathijsenSusan_WLWV
Met lieve Mathijs Vrieze, die je binnenkort terugziet op Smulpaapje (net als Hidde trouwens) in In de Keuken met…

En nog veel meer lieve mensen waren er, die niet allemaal op de foto staan maar zonder wie het niet zo’n geweldig feestje was geweest. Het was oprecht een onvergetelijke middag… Dank je wel Arjen Poort voor alle geweldige foto’s!

liefs,

Susan

Gepubliceerd op 12 september 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.