Gelukkig hebben we de foto’s nog!Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De officiële presentatie van mijn tweede boek, Wat lunchen we vandaag? Altijd een spannend moment en zo’n mijlpaal waar je wéken naar toe leeft. Het is niet alleen een feestje om het boek te vieren, het is ook het moment dat het boek officieel in de winkels ligt en jullie er mee aan de slag kunnen.

Extra leuk was het dat, naast familie & vrienden, er heel veel collega’s waren en ik het eerste exemplaar van mijn boek mocht overhandigen aan een heel bijzonder persoon, mijn Leidse culi-verwant Jochem Myjer. En die nam het boek op zijn eigen, onevenaarbare manier in ontvangst!

JochemenSusan_WLWVboekpresentatie.jpg

Jochem Myjer neemt eerste exemplaar Wat lunchen we vandaag? in ontvangst

Onwijs trots ben ik er op dat Jochem de moeite heeft genomen in zijn drukke tourschema om dit te doen, het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek. Echt super bijzonder. De hele speech van mij én die van Jochem, zoals alleen hij dat kan, kun je hier bekijken. Ik geniet nog even na van dit bijzondere moment!

JochemenSusan_WLWV.jpg

Maar er was ook de lieve toespraak (zie het begin van dit filmpje) van mijn hoofdredacteur van Nieuw Amsterdam, Willemijn Visser. Laten we zorgen dat dit boek zó’n succes wordt dat ik samen met haar nog een keer een boek vanaf het begin kan maken, want dat lijkt me een nog groter feest dan het nu al was!

boek_WLWV

En dan waren er nog alle lieve collega’s, vrienden, mijn ouders, schoonouders en pers. Zo tof dat iedereen de moeite nam om te komen en dit samen met mij te vieren. Een kleine foto impressie zie je hieronder.

oudersenSusan_WLWV
Met mijn ouders

RinzeenSusan_WLWV
Met Rinze Vegelien, al zijn foto’s zie je terug in het boek!

ElsbethenSusan_WLWV
Met Elsbeth, van de Club van Relaxte moeders

HiddeenSusan_WLWV
Met goede vriend Hidde de Brabander

MathijsenSusan_WLWV
Met lieve Mathijs Vrieze, die je binnenkort terugziet op Smulpaapje (net als Hidde trouwens) in In de Keuken met…

En nog veel meer lieve mensen waren er, die niet allemaal op de foto staan maar zonder wie het niet zo’n geweldig feestje was geweest. Het was oprecht een onvergetelijke middag… Dank je wel Arjen Poort voor alle geweldige foto’s!

liefs,

Susan

Gepubliceerd op 12 september 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]