Bloody mary maandSeptember is bloody mary maand

Dat mijn verjaardagsmaand bloody mary maand is kán bijna geen toeval zijn. Om dit heugelijke feit te vieren, én omdat er een nieuw bloody mary boek is uitgebracht, was ik uitgenodigd om te brunchen. Op een boot. Door de Amsterdamse grachten. Mét bloody mary's. Op een maandag. Hoe tof wil je het hebben?

Bloody mary receptenboek

Ketel One heeft, net als vorig jaar, een receptenboek uitgebracht. Voor bloody mary's, maar ook voor toffe brunchrecepten. Mijn maatje Dishtales heeft mede de receptuur, maar ook de fotografie verzorgd. Dat boekje is er niet op papier, omdat het niet nodig is om bomen te kappen voor papier aldus Ketel One, maar kun je downloaden. Voor noppes. Dit is de link daarvoor 

Brunchen

Zondag 29 september organiseert Ketel One, door heel Nederland, toffe brunches. Met te gekke brunchrecepten. En natuurlijk jouw keuze aan bloody mary's. Welke restaurants er mee doen en hoe je kunt reserveren lees je hier. Ik weet denk ik al wat ik de 29e doe….

Gepubliceerd op 4 september 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.