Bloody mary maandSeptember is bloody mary maand

Dat mijn verjaardagsmaand bloody mary maand is kán bijna geen toeval zijn. Om dit heugelijke feit te vieren, én omdat er een nieuw bloody mary boek is uitgebracht, was ik uitgenodigd om te brunchen. Op een boot. Door de Amsterdamse grachten. Mét bloody mary's. Op een maandag. Hoe tof wil je het hebben?

Bloody mary receptenboek

Ketel One heeft, net als vorig jaar, een receptenboek uitgebracht. Voor bloody mary's, maar ook voor toffe brunchrecepten. Mijn maatje Dishtales heeft mede de receptuur, maar ook de fotografie verzorgd. Dat boekje is er niet op papier, omdat het niet nodig is om bomen te kappen voor papier aldus Ketel One, maar kun je downloaden. Voor noppes. Dit is de link daarvoor 

Brunchen

Zondag 29 september organiseert Ketel One, door heel Nederland, toffe brunches. Met te gekke brunchrecepten. En natuurlijk jouw keuze aan bloody mary's. Welke restaurants er mee doen en hoe je kunt reserveren lees je hier. Ik weet denk ik al wat ik de 29e doe….

Gepubliceerd op 4 september 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]