Bloody mary brunch bij Wyers in AmsterdamBloody mary brunch bij Wyers

Als je, net als ik, houd van bloody mary's bij je weekendbrunch dan ben je bij Wyers aan het goede adres. Want iedere zaterdag en zondag kun je tussen 10 en 14.30u genieten van een brunch, met als bonus bottomless bloody mary's (of mimosa's)

Brunchen in Amsterdam

De drankjes zijn trouwens niet de enige reden om te gaan. De brunchgerechten vond ik verrassend goed. Niet alleen de chopped salad die je hier ziet, maar zeker ook de chicken & waffles die ik at. Ook de eggs benedict van mijn tafelgenoot was top, al zou een optie met zalm ook best lekker op de kaart staan.

Niet wat je verwacht

Als je de locatie ziet van Wyers (hoek Nieuwendijk / Oudezijdsvoorburgwal) verwacht je eigenlijk niet dat je hier prima kunt eten. Het is er namelijk vergeven van de 'tourist traps' en de bijbehorende hordes toeristen. Negeren en toch gewoon naar binnen gaan, daar krijg je geen spijt van. Echt.

Ook het personeel, hoewel veelal Engelstalig, was super vriendelijk. Het maakt het plaatje compleet.

Kimpton hotel

Restaurant Wyers hoort bij het Kimpton hotel, dat werkelijk prachtig ingericht is. Waar Wyers wat meer industrieel is, is het hotel bijna urban te noemen. Nu de voorgevel van Wyers nog in diezelfde stijl brengen en alles klopt!

Disclaimer: wij mochten op uitnodiging brunchen bij Wyers. Bovenstaande review is echter nog steeds een oprechte reflectie van mijn persoonlijke ervaring.

Gepubliceerd op 12 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]