Bloody mary brunch bij Wyers in AmsterdamBloody mary brunch bij Wyers

Als je, net als ik, houd van bloody mary's bij je weekendbrunch dan ben je bij Wyers aan het goede adres. Want iedere zaterdag en zondag kun je tussen 10 en 14.30u genieten van een brunch, met als bonus bottomless bloody mary's (of mimosa's)

Brunchen in Amsterdam

De drankjes zijn trouwens niet de enige reden om te gaan. De brunchgerechten vond ik verrassend goed. Niet alleen de chopped salad die je hier ziet, maar zeker ook de chicken & waffles die ik at. Ook de eggs benedict van mijn tafelgenoot was top, al zou een optie met zalm ook best lekker op de kaart staan.

Niet wat je verwacht

Als je de locatie ziet van Wyers (hoek Nieuwendijk / Oudezijdsvoorburgwal) verwacht je eigenlijk niet dat je hier prima kunt eten. Het is er namelijk vergeven van de 'tourist traps' en de bijbehorende hordes toeristen. Negeren en toch gewoon naar binnen gaan, daar krijg je geen spijt van. Echt.

Ook het personeel, hoewel veelal Engelstalig, was super vriendelijk. Het maakt het plaatje compleet.

Kimpton hotel

Restaurant Wyers hoort bij het Kimpton hotel, dat werkelijk prachtig ingericht is. Waar Wyers wat meer industrieel is, is het hotel bijna urban te noemen. Nu de voorgevel van Wyers nog in diezelfde stijl brengen en alles klopt!

Disclaimer: wij mochten op uitnodiging brunchen bij Wyers. Bovenstaande review is echter nog steeds een oprechte reflectie van mijn persoonlijke ervaring.

Gepubliceerd op 12 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.