Bio oilHoewel ik absoluut geen fitgirl ben probeer ik wel met enige regelmaat wekelijks baantjes te zwemmen. Heerlijk vind ik het, zeker nu ik niet meer kan hardlopen. Maar zwemmen is naast lekker ook hartstikke slecht voor mijn huid.

Door het chloor droogt het altijd mega uit en is mijn huid akelig trekkerig nadat ik gedoucht ben. Toen ik een persbericht kreeg over Bio oil werd ik nieuwsgierig. Als je namelijk leest dat de olie rijk is aan vitamines A & E, de natuurlijke olielaag van de huid ondersteunt en helpt om haar beschermende laag te herstellen, dan kan het bijna niet anders dan dat je huid daar blij van wordt. Ook als je niet zwemt trouwens.

Multi inzetbaar

Naar eigen zeggen vermindert de olie ook de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, is ‘ie ook geschikt voor een droge huid en heeft de olie anti-ageing eigenschappen. Een wondermiddel zou je bijna denken. Tijd dus om te testen!

Testen maar

Normaliter smeer ik mijn huid in met bodylotion (meestal van Jo Malone, omdat die gewoon super lekker ruikt)  nu dus met de olie. Het fijne vond ik dat ‘ie dus echt snel in de huid trekt en er niet op blijft liggen. Dus na het douchen insmeren en je kunt gewoon meteen je kleren aan. Fijn!

Hou je niet van teveel geparfumeerd, dan ben je ook blij. Want de geur is heel neutraal. En je wordt nog blijer van het feit dat de olie nog geen tientje kost en gewoon bij het Kruidvat te koop is. Bij mij heeft ‘ie inmiddels een vaste plek op mijn wastafel verovert, want ook na een dagje in de zon is mijn huid superblij met de extra voeding in de olie. Aanrader dus!

Disclaimer: voor de review werd me een flesje Bio oil toegestuurd door het PR bureau.

Gepubliceerd op 16 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]