Bio oilHoewel ik absoluut geen fitgirl ben probeer ik wel met enige regelmaat wekelijks baantjes te zwemmen. Heerlijk vind ik het, zeker nu ik niet meer kan hardlopen. Maar zwemmen is naast lekker ook hartstikke slecht voor mijn huid.

Door het chloor droogt het altijd mega uit en is mijn huid akelig trekkerig nadat ik gedoucht ben. Toen ik een persbericht kreeg over Bio oil werd ik nieuwsgierig. Als je namelijk leest dat de olie rijk is aan vitamines A & E, de natuurlijke olielaag van de huid ondersteunt en helpt om haar beschermende laag te herstellen, dan kan het bijna niet anders dan dat je huid daar blij van wordt. Ook als je niet zwemt trouwens.

Multi inzetbaar

Naar eigen zeggen vermindert de olie ook de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, is ‘ie ook geschikt voor een droge huid en heeft de olie anti-ageing eigenschappen. Een wondermiddel zou je bijna denken. Tijd dus om te testen!

Testen maar

Normaliter smeer ik mijn huid in met bodylotion (meestal van Jo Malone, omdat die gewoon super lekker ruikt)  nu dus met de olie. Het fijne vond ik dat ‘ie dus echt snel in de huid trekt en er niet op blijft liggen. Dus na het douchen insmeren en je kunt gewoon meteen je kleren aan. Fijn!

Hou je niet van teveel geparfumeerd, dan ben je ook blij. Want de geur is heel neutraal. En je wordt nog blijer van het feit dat de olie nog geen tientje kost en gewoon bij het Kruidvat te koop is. Bij mij heeft ‘ie inmiddels een vaste plek op mijn wastafel verovert, want ook na een dagje in de zon is mijn huid superblij met de extra voeding in de olie. Aanrader dus!

Disclaimer: voor de review werd me een flesje Bio oil toegestuurd door het PR bureau.

Gepubliceerd op 16 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.