Bestel jouw gesigneerde versie van Susan Aretz: Borreltijd



 

Bestel je gesigneerde versie van Borreltijd

Wil jij jouw exemplaar gesigneerd thuisgestuurd krijgen? Dan stuur je mij een mailtje via susan@smulpaapje.nl Daarin vermeld je

  • hoeveel boeken je wilt
  • welke boodschap ik in het boek mag schrijven en voor wie
  • en natuurlijk het adres waar het naar toe gestuurd moet worden.

Je mag ‘m natuurlijk ook als verrassing aan iemand cadeau doen, ik zal niks verklappen! Ik zorg dan dat ‘ie met de juiste boodschap bij die persoon terecht komt.

Wat kost Borreltijd

Je betaalt dezelfde prijs voor het boek als in de winkel (€ 20,99). Wel betaal je nog een aandeel in de verzend- en verpakkingskosten. Die zijn voor een brievenbuspakket € 4,35 (verzendkosten) + € 1,25 (speciale envelop). Maar ik ben de beroerdste niet, dus voor € 25,- all-in komt het boek gezellig verpakt naar je toe!

Samengevat

Mail mij op susan@smulpaapje.nl met bovenstaande gegevens. Je krijgt dan de betaalinformatie en na ontvangst van jouw betaling gaat het boek op de post. Ik kijk uit naar jullie mailtjes!

Eerst kijken dan kopen?

Check dan deze video 

 

Gepubliceerd op 10 september 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.