Het streefbedrag werd in een recordtijd gehaald!
Onwijs bedankt. We gaan van start


Holy Unicorn!

Vrijdag 2 april jl. om 7u startte de crowdfunding om mijn eigen gin te kunnen realiseren. Dat bleek een doorslaand succes, want in één ochtend werd het streefbedrag van € 7.500 al bereikt.
De reacties op de crowdfunding en de gin waren niet alleen super enthousiast, de bijdragen hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen. In minder dan 24 uur stond de teller op ruim een derde meer dan het streefbedrag en dat ruim voor de oorspronkelijke gestelde einddatum van 1 mei.
Lees alle reactie's

Crowdfunding beëindigd

Daarmee is de crowdfunding voortijdig beëindigd en gaat Holy Unicorn Gin, samen met een van de oudste distilleerders van Schiedam, daadwerkelijk gemaakt worden. De datum daarvoor is inmiddels gepland.
Met het extra geld dat naast het streefbedrag is opgehaald ga ik ervoor zorgen dat alles voor de gin (denk aan papier voor het etiket, de zegel waarmee de fles sluit, de verpakking, pr, verzending, etcetera) nóg beter geregeld kan worden.
Ik ben echt overdonderd door het enthousiasme waarmee is besteld. Jullie vertrouwen in mij en in mijn project is meer dan ik ooit had durven dromen. Nogmaals dankjewel daarvoor.
Hoe kan de gin nu besteld worden?
Stuur mij een bericht


Holy Unicorn Gin verschijnt eind augustus / begin september, tegelijkertijd met Wereldwijd Borreltijd. De gin zal vanaf dat moment officieel in de verkoop gaan en via de site te koop zijn. Naar verdere distributiekanalen wordt in de tussentijd gekeken.
Wil je straks als een van de eerste de gin kunnen bestellen, laat dat dan weten via het formulier hiernaast. Daarmee kom je op de officiële Holy Unicorn wachtlijst en hoor je het straks als eerste als de gin weer te koop is.
Iedereen die tijdens de crowdfunding € 50,- of meer heeft gedoneerd heeft uiteraard zijn/haar fles(sen) al zeker gesteld en krijgt die thuis gestuurd zodra de gin beschikbaar is!

Bedankt voor alle leuke en lieve berichten!