Carpefckndiem.nl verhuist in 2020



Carpefckndiem.nl en Smulpaapje.nl gaan samen in SusanAretz.nl

Drie websites onderhoud ik momenteel. Zonder team. Met maar 24 uur in een dag. Met alleen Smulpaapje was dat al pittig, maar met Carpefckndiem.nl sinds vorig jaar zomer erbij werd dat alleen maar pittiger. En waar het zeker mijn eigen beslissing was om er een tweede site bij te starten werd ook dat hobby project – net als Smulpaapje in 2012 – steeds groter.

Nadat ook mijn boek Borreltijd verscheen, mijn eerste niet Smulpaapje boek, werd steeds duidelijker dat alles wat ik doe voor een grotere groep mensen dan alleen kinderen bedoeld is. De recepten op Smulpaapje zijn vanaf dag één geen kinderrecepten geweest. Mijn hele filosofie ten aanzien van Smulpaapje is altijd geweest dat kinderen gezien moeten worden als een culinaire gelijke. Borreltijd is notabene bedacht door mijn eigen Smulpaapje!

Door de inhoud van mijn twee huidige sites samen te brengen in SusanAretz.nl kan ik veel meer op één platform bieden. Dat betekent dus ook dat Carpefckndiem.nl in zijn huidige vorm overgaat in de nieuwe site. Zie het als een online magazine waar je datgene leest waar je zin in hebt. Soms zullen dat recepten zijn, een andere keer misschien museumtips voor het hele gezin, een volgende keer over een tof high end restaurant waar je never nooit met je kinderen naar toe zult gaan. The sky is the limit!

Het plan is dat de nieuwe site medio februari 2020 online gaat. Zodra dat zover is hoor je dat natuurlijk!

Gepubliceerd op 16 december 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.